Thursday, August 30, 2007

Google си подобриха рекорда за най-бавен PR Update

Дългоочакваният ъпдейт на Google Page Rank се забави толкова много, че вече счупи предишният рекорд. Към днешна дата, данните не са били експортвани от 123 дни, което е точно 4 месеца. Предишният рекорд датира от 18-ти февруари 2006, когато резултатите не са били опреснявани 122 дни. (19-ти Октомври 2005 до 18-ти февруари 2006). Това забавяне рефлектира много върху бизнеса с продаване на линкове и домейни, защото всеки се надява, че на следващия ъпдейт ще има по-висок ранк, а от там ще му се вдигне и цената.

П.П. Данните са взети от http://www.seocompany.ca/pagerank/page-rank-update-list.html

П.П.П. Ако се чудите колко ще ви бъде новият PR може да се възползвате от услугата за предсказване на PageRank - IWebTools PageRank Predictor :)

3 comments:

SEOist said...

Ъпдейт имаше, тези пичове да си гледат работата. Не може да очакваме на всеки ъпдейт чудеса. При мен беше при няколко сайта от 4 и 5 на нула, само за един от 2 на 3.

Georgi Mateev said...

Няма ъпдейт още. Няма как да стоя на 3-ка :) Инак гледам много сайтове направиха сума линкове и са на по 4-5 месеца вече, пък още са нулички. Даже blogspot блогове, където там само от на blogspot директорията печелиш 1 или 2.

Mahjong said...

Can you translate it into english too please? Thanks!