Thursday, September 27, 2007

Social Bookmarking сайт за социален маркетинг на Social Bookmarketing сайтове :)

Стартира най-новият, най-уникалният и наистина единствен по рода си Social Bookmarking сайт за социален маркетинг на Social Bookmarketing сайтове. Digove.info е създаден с единствената цел собствениците на социалните сайтове да имат един такъв сайт за тях самите, за да могат да рекламират отрочетата си. Няма съмнение, че сайтът е потръгнал добре, още 12 часа след пускането има над 60 дига, вдига, пинга или както там му казват.

Идеята, разбира се, е породена от Негово величество - Пазарът. Огромната конкуренция на сайтове от такъв тип предразполага маркетингов пазар за съответната услуга. Тъй като на нас, социумът на интернет спамерите, ни е много трудно да си изберем в кой сайт да пуснем линка към новата ни статия, на помощ се притича Digove.info. Неговата идея е да определи кой от всичките еднакви сайтове е най-добрият и да се съберем дружно там да спамим. Дайте своят глас, за да направите нашия избор една идея по-лек.

Номинираните до момента са:
  • www.pipe.bg (pligg default template, меню на български);
  • www.ping.bg (custom платформа, бяло, оранжево, сиво, синьо);
  • www.dao.bg (pligg, бяло, зелено, синьо. Тясно ориентиран в информационните технологии. Организира SEO състезание);
  • www.svejo.net (оранжево, AdSense revenue sharing);
  • www.novinitednes.com (pligg, бяло, синьо и зелено).
Моите гласове отидоха при Dao.bg и Svejo.net, заради рекламните им кампании. До момента води Ping.bg, може би заради custom системата, която със сигурност ще им даде преднина в дългосрочен план.

Както сами разбирате, изборът е много труден. Моля, помогнете!

1 comment:

Unknown said...

След време може да има сайт, който да е направен собствениците на сайтове като digove.info да си мерят пи*ките.. и така до безкрай :)

напомнят ми за овцете по някакъв странен начин..

ще взема да направя сайт със залагания колко еднотипни сайта от даден характер ще се направят в пиковия момент :)