Tuesday, October 30, 2007

Топ 100 на българските блогове

Класацийка, рий'ши. Няма състезания в Гугъл, няма спам из темите, няма нищо. Само един човечец, който очевидно е достатъчно компетентен, си прави класацийка и си я публикува. Доколкото разбрах, не се и подава на евтини провокации, така че няма смисъл да му тровите блога.
Класацията се намира на адрес: http://www.alabala.org/251.html. Класирането става на базата на 4 параметъра - Google Page Rank, Alexa Rank, Technorati Rank и Тодор Христов Rank - преценката на автора. Абе каквото и да напиша, ще е тъпо - отидете и вижте 100-те най-яки блога в България :)

3 comments:

Anonymous said...

Мерси за отзива, Георги!

Само да уточня, че моята оценка е минимална - 1 точка от общо 44 възможни, и то за това дали един блог е с фокус в определена тема или не.

Останалото са като цяло обективни фактори, но който иска да спори с тях (намериха се 1-2 хубавци) - желая му крепко здраве. :-)

Включих блога ти за преглеждане в новата ми класация след 2 месеца и ти желая успех!

Anonymous said...

Аз те подкрепих Жоро .)
http://www.eenk.com/?p=1441

Ама рядко постваш...

Georgi Mateev said...

Благодаря ти, Sabina. Знам, че напоследък пиша твърде рядко, но изведнъж взе да става много интересно в живота ми и гледам да съм в играта :) Ще има и за блога, но по-нарядко и по-големи и интересни статии.