Wednesday, June 27, 2007

YouTube Hacking за MetaCafe

Дълго време се чудех как човек може да тараши филмчета от YouTube, за да ги ползва за MetaCafe и други афилиейти. Мислех си, че би било страхотно... дори и да е само за офлайн копие на филмчетата. В крайна сметка се намери решение - http://www.google.com/search?hl=en&q=+site%3Ayoutube.com++%22clicks+from+ftp+%40%22&btnG=Search
Просто отворете този линк, вижте ftp данните на някой потребител и му вземете филмчетата в чист формат :) Освен това изпадат и някои приятни .edu FTP акаунти, които също могат да се използват по предназначение. Приятно h4x0r-ване ;)

ПС. Тази статия е с изрична учебна цел и авторът не носи отговорност за евентуални унищожени материали.

4 comments:

Anonymous said...

Здравей Георги!
Благодаря ти за страхотната информация. Искам само да те попитам как по-точо намираш .еду акаунтите. Аз пробвах с харвард.еду и станфорд.еду - нищо. Би ли описал по-подробно метода.
Поздрави!
Светослав

Georgi Mateev said...

Ами за съжаление няма универсален метод. Просто се ровиш из резултатите и чакаш да видиш на някое студентче акаунта. Ама те Гугъл взеха вече да филтрират малко по малко тия резултати, така че ти желая късмет. Този акаунт, дето го намерих, вече му смениха паролата и са ми изтрили страничката :( Надявам се Гугъл да го помни тоя линк до следващия ъпдейт поне..

Moline Office Cleaning said...

This is a greaat post

Moline Office Cleaning said...

Grreat post thanks