Tuesday, June 12, 2007

Пълна излагация с BETA-та на Safari за Windows


Не мога да спра смеха и сълзите си, откакто сложих "World's best Browser" под Windows... Не съм вярвал, че Apple могат да се изложат толкова много и да качат нещо, което реално не работи. Новата версия можете да изтеглите за XP и Vista от тук, но не очаквайте много. Първо, няма да видите никакъв текст по страниците, който е в bold. И не само, че няма да се покажат, но те няма и да заемат предвиденото за тях място, което ще размести целия ви лейаут. Абе какво да ви обяснявам - вижте как изглежда Yahoo! през Safari :)
Надявам се, че ще го фикснат, но все още не мога да разбера защо изобщо са качили тази версия. Това е все едно да започнеш да рекламираш сайт, преди да си го донаписал. Все пак има и добри новини - JavaScript поддръжката е отлична, а и има много приятни вградени ефекти. Дано финалната версия работи!

5 comments:

Nyte said...

При мене се държи горе-долу добре браузъра, като изключим 2-3 бъга, които няма нищо общо с redendering engine'а. Всичко си се показва като хората. Screenshot: Yahoo.com @ Safari 3 Beat for Windows

Anonymous said...

Ами, може би просто трябва да оправиш шрифтовете си в

Georgi Mateev said...

Ами инсталирах го на 5-6 компютъра във фирмата - все едно и също. Всичкото са само легални XP-та с последните ъдпейти.. Не ми се вярва през 2007-ма година някой да напише програма за Windows, за която да трябва да слагаш нови шрифтове и да си прекомпилираш кернела примерно :) Не е т'ва идеята в Windows-а.

Anonymous said...

не си видял болд ли ?...при мен е точно обратното всичкия текст се размазва и изглежда като болд....разочаровън съм от Епъл....

deemeta said...

сафарито си е за мак.
а и е бета все-пак.
не може да се говори за разочарование от apple. не е сериозно, при положение, че става въпрос за уиндоус.
при мен един от основните проблеми е don't send error шитнята.
единственото разумно оправдание да ползваш епълски софтуер на уиндоус е, ако искаш да наподобиш визуално mac osx-a.
работил съм достатъчно със сафари и е великолепен броузър.
но на мак.
има си достатъчно качествени за уин.

убунту 4 лайф!!!
фром: злокобний